De juryleden en data exposities bekend

Marcelle Hendrickx — Wethouder met in de portefeuille onder andere cultuur, onderwijs en inwonersparticipatie. Marcelle Hendrickx: “Ik geloof in mensen. In hun kracht, in hun talent en in hun vermogen om er iets van te maken. Ik geloof in Tilburg, stad van makers. Show Tilburg aan de wereld; show de makers aan Tilburg!”.

@ Dolf Cantrijn

Ernest Potters — Fotograaf. Diverse tijdschriften zoals JazzNu, Muziekkrant OOR. Boeken: ‘Hoog gaat ie’ over de kermis en ‘Het nieuwe ritme van Tilburg’, verschijnt binnenkort.

David Peskens — Fotograaf. Onder andere reportages voor National Geographic. Winnaar Hasselblad Masters Award. 3e prijs Zilveren Camera. David studeerde in Tilburg, waar hij in de ban raakte van fotografie.

Fotocentrum Fixeer — Chris Oomes, Stadsfotograaf 2019. Boeken: Beleef Tilburg! (over historische plekken in Tilburg) en ‘Vervlogen momenten (Volume 1. 2001 – 2021)’ verschijnt dit najaar. Chris Oomes: “Vervlogen momenten van onze eigen geschiedenis leggen we vast in fotobeelden. Wat is er mooier dan dat!”.

Sluitingsdatum en exposities

Sluitingsdatum wedstrijd
Inzenden is mogelijk tot 19 september 2021 om 24:00 uur.

Expositie weekenden
Zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021 (opening op zaterdag) en het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober (sluiting op zondag).

kopiëren is niet toegestaan