Fotowedstrijd 2022 gestart

De schoonheid van Tilburg is te vinden in al zijn diversiteit.
Fixeer-Tbg organiseert dit jaar de tweede editie van de Fixeer Fotowedstrijd. Voor de editie van 2021 waren er vele mooie foto’s ingestuurd. De winnende en genomineerde foto’s werden twee weekenden geëxposeerd in het Paleis Raadhuis. En ze hadden de belofte in zich dat de komende wedstrijd een mooie editie gaat worden.

Afgelopen tijd was een veelbewogen periode. Corona, oorlog in Oekraïne, en ook in Tilburg gebeurde er veel. De aanleg van het Stadsforum is inmiddels in volle gang en er komt een aangepaste cityring. Tilburg innoveert, creëert, inspireert. Tilburg speelt in op de toekomst. Het is een stad die tegenstellingen kent, zoals elke stad uiteraard, maar Tilburg kent ook zijn eigen unieke kenmerken. Met het thema voor de Fixeer Fotowedstrijd van dit jaar willen wij daarop aansluiten.

Het thema voor 2022 is…

Tilburg in al zijn diversiteit!

Elke dag komen er vele plaatjes voorbij op sociale media. We scrollen door grote hoeveelheden foto’s en snelle likes volgen. Fixeer-Tbg biedt verdieping en houdt de blik langer vast, waardoor fotografie een blijvende indruk achterlaat. Wij willen stilstaan bij foto’s màken en foto’s bekijken. Dit noemen wij de FIXEER-aanpak.

Aan jou de uitdaging om in beeld te brengen wat onze stad te bieden heeft. Laat zien dat fotografie leeft in Tilburg, Tilburg in al zijn diversiteit!

Wij vinden het superleuk als je (weer) meedoet. Vanaf 1 mei 2022 kun je je foto’s insturen via de button hieronder. Lees ook de wedstrijdvoorwaarden.

Oh ja: dit jaar hebben we weer een aparte categorie voor deelnemers onder de 18 jaar. Smartphone-foto’s zijn uiteraard ook toegestaan!

Alle inzendingen tot nu toe…

kopiëren is niet toegestaan