FIXEER fotowedstrijd 2023

Voor de derde keer op rij organiseert FIXEER-Tbg een fotowedstrijd

Het thema van dit jaar is: “Tilburg Leeft!”

In Tilburg worden vele evenementen georganiseerd. De infrastructuur van de stad verandert en verbetert, er wordt gewerkt aan meer groen in de stad. Tilburg biedt ook plaats aan migranten vanuit allerlei hoeken van de wereld. We zijn een studentenstad. We werken aan een inclusieve stad. Maw in Tilburg is zóveel te doen. Tilburg Leeft!

Aan de fotowedstrijd kan en mag iedereen meedoen. Jong, oud, hobbyist of professional, iedereen is welkom. Gebruik een spiegelreflex, systeemcamera, of smartphone. Belangrijk is de inhoud van de foto. Wat wil je laten zien op gebied van dingen die gebeuren en te zien zijn in Tilburg Het is wel de bedoeling dat er in de ingeleverde foto’s een duidelijke connectie met de stad Tilburg is. 

Inzendingen kunnen vanaf 1 mei 2023 geüpload worden via onderstaande upload-button. De inschrijving sluit op 31 augustus 2023 om 23:59 uur. Je mag meerdere foto’s insturen, maar maximaal één per maand.

De foto moet voldoen aan bepaalde voorwaarden, klik daarvoor op toon wedstrijdvoorwaarden.

Nadat de instuurperiode voorbij is, worden inzendingen zorgvuldig bekeken en beoordeeld door een vakkundige jury. De jury selecteert eerst een aantal genomineerden. Die krijgen een aparte plek bij de expositie. In het expo-weekend begin oktober worden de drie winnaars bekendgemaakt.
Over de prijzen, jury en expositie wordt in de loop van de wedstrijd meer informatie gegeven.

Voor vragen kun je een mail sturen naar fixeer.tbg@gmail.com onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’.
Deze website kun je volgen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

kopiëren is niet toegestaan