Centrum voor Fotografie Tilburg - demo popup

Wij zijn Fixeer-Tbg. Waar in de wereld van beeld alles steeds vluchtiger is geworden, zoeken wij precies de tegenbeweging. Niet de snelle like, het drie-woordige commentaar of door eindeloze hoeveelheden fotou2019s scrollen. Wij bieden verdieping en houden de blik wat langer vast, waardoor fotografie een blijvende indruk achter laat.

Wat hebben wij te bieden? Wij zijn een centrum voor fotografie waar fotografen, beeldmakers en verhalenvertellers elkaar kunnen vinden. Waar ze van elkaar kunnen leren en waar ze geu00efnspireerd kunnen raken. Ook voor hen die hun vaardigheden willen ontwikkelen zijn wij er. Wij houden lezingen, het maandelijkse fotocarru00e9, cursussen/workshops en exposities.

Wij vinden het tof wanneer je langskomt in onze thuisbasis Wijkcentrum Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156 in Tilburg.

Chris Oomes, Michau00ebl Molenaar en Jordi Schoffelen

Wedstrijd ‘Show Tilburg aan de wereld’

Zaterdag 9 oktober 2021 is de winnaar bekend gemaakt bij de opening van de drukbezochte foto-expositie in het Paleis-Raadhuis.

Fixeer is in de analoge fotografie een vloeistof waarmee een foto na het ontwikkelproces wordt behandeld. Hierdoor wordt de foto definitief houdbaar.

Wij willen met deze metafoor zeggen dat het belangrijk is dat je de aandacht en tijd neemt als je met fotografie bezig bent.

Facebook

kopiëren is niet toegestaan